Εργαστήριο Προγραμματισμού Python

H Python είναι μια όμορφη αλλά και ιδιαίτερα εκφραστική, αντικειμενοστραφής, υψηλού επιπέδου γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών. Παράλληλα είναι εξαιρετικά ισχυρή και πολύπλευρη στις εφαρμογές της. Χρησιμοποιείται από τους προγραμματιστές στη Wikipedia, την Google, το Yahoo!, σε μεγάλα πανεπιστήµια (MIT, Stanford κτλ), σxεδόν σε όλες τις διανομές Linux, το CERN, καθώς και τον Αμερικανικό (NASA) και τον Ευρωπαϊκό Διαστημικό Οργανισμό (ESA). Η εκμάθηση της συνίσταται για αρχάριους και παιδιά.

Ενδιαφέρεσαι να μάθεις τα βασικά της γλώσσας python ?????

Με στόχο να εξασκήσετε τις ικανότητες σας στον κόσμο του προγραμματισμού το σχολείο διοργανώνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:00 έως 14:00 στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου,  ένα μονοήμερο εργαστήριο εκμάθησης προγραμματισμού σε Python για αρχάριους.

Θέματα Εργαστηρίου

Εισαγωγή στη γλώσσα Python. Μεταβλητές και Βασικοί Τελεστές. ΄Ελεγχος Ροής Εκτέλεσης. Αριθµοί και Αριθµητικές Λειτουργίες. Προγράμματα σε Python.

Εισηγητής: Τσιφετάκης Μανώλης

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας (Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων:12 άτομα που θα χρησιμοποιήσουν Η.Υ. του σχολείου μέχρι 6 άτομα που θα χρησιμοποιήσουν δικό τους Η.Υ.)

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.